Počet zobrazení stránky

čtvrtek 21. února 2013

Cestovní sada Nuxe II.

Po poctivém testování můžu zodpovědně říci, jak si vedou další dva produkty z mojí cestovní sady Nuxe - sprchový gel a krém na ruce. Olej se pořád ještě testuje a myslím, že si rozhodně zaslouží samostatný článek.

Krém na ruce je z řady Rêve de Miel (stejně jako balzámek na rty) a vkládala jsem do něj velké naděje, nicméně zázrak se nekonal. Prejže lepší, než Crabtree and Evelyn? No tak to vůbec teda!

Voní? Jo, voní, ale tak nějak... normálně. Kombinace kytiček a mýdla s jelenem.
Vyživuje? Ale jo, vyživuje, jen tak nějak divně. Po dvou hodinách ani nevím, že nějaký krém mám, ale když ruce namočím, jsou takové klouzací a mazlavé a já se musím mýt do té doby, než ze sebe všecku tu klouzavost nesmyju. A je po krému. Mažu znova.
Vstřebává se? Vstřebává se perfektně. Jen je dost hutný a je ho potřeba velké množství, větší, než na jaké jsem zvyklá.
Hojí bebíčka? Pokud ano, tak teda extrémně pomalu.
Složení? Ani tím mě teda nepřesvědčil. Tady prosím pěkně:

Aqua/Water, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Behenyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cera Alba/Beeswax, Mel/ Honey, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Parfum/ Fragrance, Tocopherol, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Hordeum Vulgare Cera/Spent Grainwax, Tropolone [N2001/A]. 

Suma sumárum - krém je lepší průměr, fajn miniaturka do kabelky, ale do velkého určitě nepůjdu.


"Fondánový" sprchový gel je oproti tomu celkem příjemná zkušenost. Přiznávám, že já nejsem velká fanynka sprchových gelů a většinou používám mýdla (ehm... Lush a Save Some Green... ehm... :)) nebo sprchové oleje. Gel je bez obsahu mýdla, vysušuje podstatně méně než jiné gely, které jsem používala dříve, a má příjemnou "nuxe vůni". Jiná kritéria pro hodnocení sprcháče mě nenapadají :)

Ale ani jeho složení tedy není žádná hitparáda:

Water, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Capylyl/capryl Glucoside, Acryaltes/c10-30 Alkyl Acyrlate Crosspolymer, Parfum, Phenoxyethanol, Gluyconolatone, Sodium Hydroxice, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glycoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasoidum Edta, 1,2-hexandiol, Capryyl Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Clacium Gluconate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus Ducis (Sweet Almond) Flower Extract, Tropolone. 


Cestovní sada Nuxe, část III. už bude konečně o suchém oleji Huile Prodigieuse. Předpokládám, že moje hodnocení "všechny děsně překvapí" :)

Máte některá ozkoušený tenhle krém na ruce a sprchový gel? A? 

Žádné komentáře:

Okomentovat